De voordelen van WordPress

Wat is WordPress?

Vroeger was WordPress een Content Management Systeem (CMS) voor blogs. Oorspronkelijk was dit ook zo, en het is nog steeds mogelijk. Tegenwoordig kun je er alles mee om een mooie website of webshop te bouwen. Het is namelijk erg gebruiksvriendelijk om een website of zelfs een webshop te bouwen. WordPress wordt steeds vaker door grote merken en bedrijven gebruikt om een website mee te maken. WordPress is op dit moment het meest voorkomende CMS systeem om een website mee te bouwen.

De voordelen van WordPress

  • Er hoeft geen code meer geschreven te worden met html of php (alleen optioneel).
  • De mogelijkheid om gemakkelijk je vindbaarheid te vergroten door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie).
  • Gebruiksvriendelijk: een grote technische voorkennis is niet vereist. Een beetje technische kennis maakt het wel makkelijker.
  • Design & Uiterlijk: WordPress websites zijn vaak mooi in uiterlijk. WordPress biedt ook eindeloze design opties. Denk hierbij aan lay-out, kleuren, lettertype, indeling etc.
  • Plug-ins: WordPress heeft ruim 20.000 werkende plug-ins. Deze worden geproduceerd door programmeurs. Met een plug-in kunt u bijvoorbeeld uw website verbeteren.
  • Responsive: WordPress is responsive, voor uw mobiel of tablet.

Ik wil een website op maat!

About Matthias Kok

Matthias is een expert op het gebied van digitale technologie. Het schrijven van blogs en de lezer voorzien van tips over de online wereld zijn voor Matthias een ware passie.

Plaats een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Previous

SEO & SEA: wat is het verschil?

10 voordelen van Sharepoint online voor Office 365

Next