Email marketing

Meer klanten bereiken met een nieuwsbrief systeem

Email marketing

Meer conversies met een nieuwsbrief

Ben je opzoek naar een goed nieuwsbrief systeem waardoor je nieuwsbrieven daadwerkelijk gelezen worden door de mensen in jouw doelgroep? Als specialist op het gebied van email marketing zorgen wij ervoor dat de content die je in de nieuwsbrieven verwerkt daadwerkelijk jouw doelgroep bereikt.

Voordelen van email marketing

 Een van de best converterende marketing kanalen
 Ongeveer 90% van de Nederlanders (14jr en ouder) gebruiken een email
 Je trekt meer organisch verkeer naar je website
 Meer leads, meer conversies!

Meer conversies met een nieuwsbrief

Ben je opzoek naar een goed nieuwsbrief systeem waardoor je nieuwsbrieven daadwerkelijk gelezen worden door de mensen in jouw doelgroep?

Als specialist op het gebied van email marketing zorgen wij ervoor dat de content die je in de nieuwsbrieven verwerkt daadwerkelijk jouw doelgroep bereikt.

Voordelen email marketing

 Een van de best converterende marketing kanalen
 Ongeveer 90% van de Nederlanders (14jr en ouder) gebruiken een email
 Je trekt meer organisch verkeer naar je website
 Meer leads, meer conversies!

Wat kunnen wij betekenen?

Wij kunnen helpen bij het opstarten en instellen van je e-mailcampagnes. We geven gericht advies bij het ontwerpen van goede templates.

Werkwijze

Bovendien kunnen we een e-mailmarketingkalender maken, met een strakke planning die rekening houdt met feestdagen, vakanties en evenementen. Wij kunnen je volledig advies geven over je email marketing campagne. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je e-mailmarketing volledig aan ons uit te besteden. Net wat jij het prettigst vindt.

Wat kunnen wij betekenen?

Wij kunnen helpen bij het opstarten en instellen van je e-mailcampagnes. We geven gericht advies bij het ontwerpen van goede templates. Bovendien kunnen we een e-mailmarketingkalender maken, met een strakke planning die rekening houdt met feestdagen, vakanties en evenementen. Wij kunnen je volledig advies geven over je email marketing campagne. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je e-mailmarketing volledig aan ons uit te besteden. Net wat jij het prettigst vindt.

Belang van een nieuwsbrief

Naast het feit dat je gebruik kunt maken van de verschillende sociale media om jouw (potentiële) klanten te informeren, blijft een nieuwsbrief zeer relevant voor jouw onderneming. Een groot voordeel van het inzetten van een nieuwsbrief is het feit dat de lezer van de nieuwsbrief zijn of haar volledige aandacht richt op de nieuwsbrief, terwijl Twitter en Facebookberichten omgeven worden door concurrerende berichten die ook aandacht vragen. Je kunt natuurlijk de verschillende sociale mediakanalen echter wel inzetten om mensen warm te maken voor de informatie in jouw nieuwsbrief. Dat is dan ook meteen één van de hoofdzaken voor een interactief nieuwsbrief systeem.

Interesse in email marketing?

Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw nieuwsbrief