Case Study
Zenzu Massages

Een website op maat, die meegroeit met de organisatie!

Home » Ons werk » Zenzu massages

Nieuwe website met een geintegreerd bookingssysteem

Zenzu is een bedrijf in Zoetermeer waar ze massages en wellness aanbieden. Persoonlijke aandacht staat bij Zenzu centraal. Ze werken alleen met de meest ervaren masseuses voor het voordeligste tarief in de regio. Bij Zenzu kan je genieten van een intense beleving, waar de klant volledig tot rust kan komen.

Zenzu een zen moment voor u”

Lees hieronder verder hoe we de case van Zenzu hebben opgepakt.

Afgenomen diensten: WebdesignSEOGoogle AdWordsOffice 365 zakelijk

Het project

Om voor te blijven op de concurrentie is Zenzu met het verzoek gekomen om onder andere een nieuwe website bij ons te laten bouwen. Voorheen gebruikte ze een verouderd javascript systeem, waar ze moeilijk aanpassingen konden doen. We richten ons samen op 4 elementen: het creëren van een gebruiksvriendelijke website, een goed en gemakkelijk functionerend boekingssysteem, een website die het gemakkelijk maakt om contact op te nemen en een website die mee kan groeien met de organisatie. Samen zijn we aan de slag gegaan!

“Zeer goede service en krijg meteen hulp en antwoord indien nodig.
Altijd bereikbaar en het zijn goede IT specialisten, Denken met de ondernemer mee en staan altijd voor je klaar. Ik ben een zeer tevreden klant !”

—Ramy Zenzu massages & Wellness 

De strategie

Om samen de strategie en de richting te bepalen hebben we in het begin wekelijks contact met elkaar gehad. Nadat de richting en de stijl werd gekozen, zijn we begonnen met de bouw van de website. De website is gebouwd met de kennis, dat er in de toekomst meerdere locaties worden geopend. Een vereiste was daarom dat de website kon meegroeien met de organisatie. Door het intensieve contact met Zenzu, is de samenwerking en de bouw zeer soepel en probleemloos verlopen.

De oude website was gebouwd in een verouderd javascript systeem en had niet de potentie om mee te groeien met de organisatie. Daarnaast gebruikte ze een slecht geprogrammeerd boekingssysteem, waardoor er af en toe klanten mis werden gelopen. De oude website had ook geen SEO systeem en werd daarom slechter gevonden dan gewenst.

De implementaties:

 • Een website op maat, met de herkenbare huisstijl van Zenzu
 • Een modern, betrouwbaar en functioneel online boekingssysteem
 • Een boekingssysteem waar in de toekomst gemakkelijk locaties aan toegevoegd kunnen worden
 • Een website waar je gemakkelijk contact kan maken met Zenzu
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • Een website met het oog op groei

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om het rendement van zenzu.nl te verbeteren werken wij doorlopend aan een hogere relevantie & autoriteit. Zelf leveren zij een grote bijdrage op het vlak van content. Op technisch vlak zorgen we samen voor een zoekmachinevriendelijke omgeving.

Alle inspanningen samen zorgen ervoor dat we een flinke stijging zien in het aantal klanten. Bovendien hebben we lokale trefwoorden binnen 3 maanden nummer 1 gerankt in Google. Zenzu is gestegen van de tweede pagina naar de #1 spot in Google. Dit hebben we aan de hand gedaan van trefwoorden optimalisatie, het toevoegen van meta descriptions, H1 tags en het schrijven van relevante content.

De implementaties:

 • Implementeren en creëren van relevante content
 • De juiste technische optimalisatie
 • SEO optimalisatie
 • Relevante pagina’s toevoegen
 • Algemene autoriteit vergroten
 • Totale relevantie vergroten

Een zeer mooie website en een hoge klanttevredenheid

Door een goede samenwerking en door gericht doelen te stellen, hebben we een website kunnen realiseren, die voldoet aan alle wensen van de klant. Daarnaast staan we nog altijd voor Zenzu klaar. We voeren wekelijkse updates uit, onderhouden en optimaliseren de website. Kleine aanpassingen en wijzigingen worden direct door gevoerd. Het resultaat: een zeer mooie website en een tevreden klant! 

Ook interesse in webdesign op maat? Bekijk ons aanbod hier.

Bekijk ook hoe we de AdWords Campagne van Zenzu hebben opgepakt.

Ook interesse in Webdesign?

Informeer naar de mogelijkheden