Case Study Osteopathievitalis

Een nieuwe website, in een modern jasje!

Home » Ons werk » Osteopathievitalis

Een nieuwe moderne Website

Osteopathie is een effectieve, milde en veilige behandelmethode, waarbij geen medicijnen of apparatuur wordt gebruikt. Steeds vaker kiezen niet alleen patiënten, maar adviseren ook artsen hun patiënten voor een behandeling bij de osteopaat. Osteopathievitalis is de osteopaat voor de regio Alphen a/d Rijn.

“The mechanical principles on which Osteopathy is based are as old as the universe”

Lees hieronder verder hoe we de case van Osteopathievitalis hebben opgepakt.

Het project

Om een moderne inhaal slag te maken zijn wij aan de slag gegaan met de website van Osteopathievitalis. We richten ons samen op 3 elementen: een moderne website, responsive op pc, tablet en mobiel en gemakkelijk afspraken kunnen maken met het bestaande boekingssysteem. Na advies & goed overleg zijn we aan de slag gegaan! 

Dank jullie wel voor de snelle en goede service, onze website is weer up to date en ziet er heel goed uit.

—Ted van RIJN OSTEOPATHIE vitalis

De strategie

Om samen de strategie te bepalen hebben we in het begin goede afspraken gemaakt en duidelijke doelen vastgesteld. Dit maakt de samenwerking zeer soepel en probleemloos. Eén van de belangrijkste doelen was de website te moderniseren en responsive te maken, daarnaast moest de patiënt gemakkelijk een afspraak kunnen maken met beide osteopaten, op iedere landingspagina. De nieuwe, moderne website hebben we kunnen realiseren door af te stappen van het verouderde thema. Hiervoor hebben we de nieuwste technologie gebruikt op het gebied van content management systeem (cms).

De website van Osteopathievitalis was oorspronkelijk gebouwd met een verouderd, standaard template. De website was niet responsive en updates werden nauwelijks uitgevoerd. Dit maakt de website in potentie zeer gevaarlijk, een verouderd systeem is vatbaar voor hackers en virussen. 

De implementaties:

  • Een website waar de huisstijl goed in terug kwam
  • Modern en responsive
  • Veilig & altijd up to date
  • Gemakkelijk afspraken kunnen maken
  • Overzichtelijk & gebruikersvriendelijk 
  • SEO geoptimaliseerd

Om veiligheid en optimalisatie te garanderen hebben we de website omgezet naar ons beheer. We konden daardoor de nieuwe website voorzien van een beveiligingscertificaat (SSL) en van wekelijkse updates & onderhoud. 

Een moderne website en een hoge klanttevredenheid

Door van te voren gericht doelen te stellen, hebben we zeer gemakkelijk een moderne website kunnen realiseren, die voldoet aan alle wensen van de klant. Door de website in ons beheer te nemen, is de klant altijd gegarandeerd van onderhoud, updates & beveiliging. We voeren wekelijkse updates uit en onderhouden de website. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen direct worden doorgevoerd. 

Ook interesse in een complete website op maat? Bekijk ons aanbod hier

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan