Case Study
Casa Rodizio

Webdesign en huisstijl ontwerp

Home » Ons werk » Casa Rodizio

Branding, Logo en Webdesign

Casa Rodizio is een restaurant met een uniek concept in Nootdorp. Het is een all-you-can-eat concept in combinatie met het serveren van heerlijk gegrild vlees “aan de tafel”. Casa Rodizio is één van de weinige restaurants in Nederland die het concept van ‘Brazilian grill’ hanteert.  De eigenaar heeft al 27 jaar ervaring en meerdere succesvolle restaurants op zijn naam. Aan ons de eer om aan dit project te werken.

“Kom en beleef het authentieke Braziliaanse gevoel! “

Lees hieronder verder hoe we de case van Casa Rodizio hebben opgepakt.

Het project

Voordat de eigenaar van Casa Rodizio bij ons kwam, stond er nog niks op papier. Aan ons de taak om een passende huisstijl en een nieuwe website te creëren. Wij zijn aan de slag gegaan met het creëren van een huisstijl die past bij het concept van Casa Rodizio. Een unieke beleving, laagdrempelig, stijlvol en modern. Deze vier eigenschappen hebben we zo goed mogelijk proberen te vertalen in het logo, de kleuren en de website. Samen zijn we aan de slag gegaan!

De strategie

Om samen de strategie en de richting te bepalen hebben we in het begin met elkaar aan tafel gezeten. We hebben duidelijk de verwachtingen naar elkaar uitgesproken. Na deze eerste bespreking hebben we wekelijks contact met elkaar gehad. Nadat de richting en de huisstijl werd gekozen, zijn we begonnen met de bouw van de website. De website is gebouwd met een modern uiterlijk, waar de eigenaar nog jaren van kan profiteren. Een vereiste van de website is dat klanten online een tafel kunnen boeken. Door eenvoudig CSS en HTML toe te passen hebben we een gemakkelijke systeem weten te implementeren. Door het intensieve en goede contact met Casa Rodizio, is de samenwerking, het ontwerpen van de stijl en de bouw zeer soepel en probleemloos verlopen.

 

De implementaties:

  • Een website op maat
  • Een herkenbare en moderne huisstijl
  • Een eenvoudig online reservingssysteem
  • Een website die zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is
  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Een website die nog jaren mee kan met de technologie

Een zeer mooie en moderne website

Door een goede samenwerking en door van te voren duidelijke verwachtingen uit te spreken, hebben we een huisstijl en website kunnen realiseren, die voldoet aan alle wensen van de klant. Daarnaast staan we nog altijd voor Casa Rodizio klaar. We voeren wekelijkse updates uit en onderhouden de website. Kleine aanpassingen en wijzigingen worden direct door gevoerd. Het resultaat: een zeer mooie website en een tevreden klant!

Ook interesse in webdesign op maat? Bekijk ons aanbod hier.

Ook interesse in Webdesign?

Informeer naar de mogelijkheden